Minus 3 puncte United!

239
sursa foto: Facebook.com/Club Sportiv United Galați

La revenirea de la turneul de Liga Campionilor din Ucraina gruparea gălățeană de futsal United s-a oprit la Cluj-Napoca pentru a disputa meciul cu cei de la CFF Clujana Cluj-Napoca. O simplă formalitate pentru echipa pregătită de Florin Ignat. Dacă pe teren gălățenii nu au întâmpinat probleme, meciul s-a încheiat cu scorul 4-0, 2-0 după 20 de minute, problemele apar la Comisiile FRF.

Conform unui anunț publicat pe site-ul de competiții al Federației Române de Fotbal meciul a fost pierdut de United cu scorul 0-3. ”C.D.E in baza art. 25.2 ROC -Fotbal in sala admite sesizarea Departamentului Competiții FRF și în temeiul art. 83.10.1,art 19,6 si 42.2.1 din RD cu aplicarea art 34 RD sancționează cu forfait(3-0)în favoarea echipei CFF Clujana precum si cu penalitate sportiva de 320 lei aplicata echipei CS United Galați”. Se pare că formația gălățeană a folosit un jucător în stare de suspendare, iar acesta ar fi chiar antrenorul – jucător Florin Ignat.

Decizia Comisiei de Disciplină și Etică a fost deja operată în clasament de FRF. În ierarhia oferită de FRF United este pe patru cu 13 puncte din șapte jocuri. Următorul meci al formației gălățene este programat pentru 27 noiembrie, pe terenul vrâncenilor de la Sportul Ciorăști. Pe teren propriu gălățenii vor reveni în jurul datei de 1 decembrie, cu un joc contra celor de la CFR Timișoara.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal