Oțelul a pierdut șefia seriei după prima remiză din sezon

351
Foto: Facebook/SC Oțelul

În etapa a 13-a din campionatul Ligii a III-a SC Oțelul a pierdut prima poziție în clasamentul seriei secunde. Echipa pregătită de Dorinel Munteanu a încheiat la egalitate, scor 1-1, jocul de la Ianca cu cei de la Viitorul. Gazdele au deschis scorul în minutul 67, imediat Vadim Crîcimari a egalat pentru Oțelul.

Dorinel Munteanu, managerul tehnic de la Oțelul, a trimis în teren următoarea formulă: Ursu – Rus, Yabre, Ghiocel (cpt), Niculae – Neagu, Jardan, Cireș – Cisotti, Crîcimari, Nica. Au mai evoluat: Dobre, Vaștag și Cîrjan.

Remiza de la Inaca, prima din actuala ediție a Ligii a III-a, coboară Oțelul pe locul doi în clasament cu un punct în spatele noului lider CSM Focșani. Pentru Oțelul urmează meciul de pe teren propriu cu CSM Focșani, sâmbătă, 27 noiembrie, începând de la ora 14.00, pe stadionul Oțelul.

Meciul de la Ianca nu a putut fi transmis în direct de Oțelul TV, locul unde fanii roș-alb-albaștri urmăresc evoluția jucătorilor lui Dorinel Munteanu. ”Din cauza refuzului clubului gazdă, partida Viitorul Ianca – SC Oțelul Galați nu putut fi transmisă în direct de Oțelul TV. Deși regulamentul FRF permite cluburilor de a filma meciurile competiției, oficialii clubului organizator au făcut un abuz cu sprijinul Poliției Locale și au adus un prejudiciu de imagine fotbalului nerespectând principiile de fair-play și echitate sportivă”, se arată în comunicatul SC Oțelul referitor la refuzul clubului gazdă de a permite accesul cu echipamente video. Întregul comunicat al clubului gălățean poate fi citit aici.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal