Oțelul a trecut cu scor de neprezentare peste derby-ul cu Aerostar Bacău

186
Foto: Facebook/Oțelul

Etapa a 12-a din seria secundă a eșalonului trei a programat pe stadionul ”Oțelul” derby-ul dintre SC Oțelul și Aerostar Bacău. Derby a fost doar pe hârtie, pe teren Oțelul și-a surclasat adversarul cu două goluri marcate în primele 11 minute, la pauză roș-alb-albaștrii au intrat cu avantaj de 3-0, 3-0 fiind și scorul final al jocului.

Scorul a fost deschis în minutul șase de George Cîrjan, cu capul din careul mic, după ce Jardan a luftat în fața porții în urma unei lovituri libere executată de Neagu. Pentru 2-0 a marcat Denis Cireș șut de la aproape 25 de metri, în timp ce scorul final a fost stabilit de Vasile Jardan, cu o execuție din interiorul careului mare după o pasă primită cu călcâiul de la Cisotti.

Meciul a fost început de managerul tehnic Dorinel Munteanu cu formula: Ursu – Farcaș, Yabre, Ghiocel (cpt), Niculae – Neagu, Jardan, D. Cireș – Cisotti, Cîrjan, Nica. Au mai jucat: În repriză secundă au mai jucat: M. Cireș, Crîcimar, Vaștag, Angheluță și Râpan. Pentru echipa din Bacău au jucat portarul Iulian Dinu și fundașul Marius Sevastian foști jucători ai Oțelului de sezonul trecut.

Oțelul conduce seria a II-a din eșalonul trei cu 30 de puncte, 12 jocuri, un punct mai mult decât echipa de pe locul doi CSM Focșani. De altfel, peste o etapă Oțelul va primi replica celor de la CSM Focșani pe teren propriu, 27 noiembrie. Până la jocul cu principala contracandidată Oțelul va juca etapa viitoare, 20 noiembrie, pe terenul celor de la Viitorul Ianca.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal