Oțelul își recâștigă primul loc după victoria din derby-ul cu Focșaniul

774
sursa foto: Facebook/SC Oțelul Galați

Derby-ul campionatului seriei a II-a, Liga a III-a, a fost la discreția roș-alb-albaștrilor de la Oțelul. La capătul unui meci controlat în întregime băieții lui Dorinel Munteanu s-au impus cu scorul 1-0, cu 0-0 scorul pauzei. După evoluția celor două echipe din teren gălățenii trebuiau să aibă un avantaj confortabil pe tabelă la final, dar bara sau imprecizia atacanților gălățeni au salvat gruparea vrânceană de la o înfrângere la scor.

Golul victoriei gălățene a fost marcat de Vasile Jardan în minutul 61. Până la golul care a decis învingătoarea Oțelul a mai irosit două șanse importante de a marca. Denis Cireș a trimis cu capul în brațele portarului de la Focșani din interiorul careului mic, iar Alin Nica a lovit bara cu un șut trimis de la aproape 16 metri cu două minute înainte de pauză. Autorul golului care a făcut diferența, Vasile Jardan, a mai avut alte câteva ocazii de a marca, cea mai importantă în minutul 71 a trimis în bara transversală.

Meciul a fost început de managerul tehnic Dorinel Munteanu cu formula: Ursu – Rus, Yabre, Ghiocel, Niculae, Neagu D. Cireș, Jardan, Cisotti, Nica. Cârjan. Au mai intrat: Farcaș, Vaștag, Dobre și Crîcimar.

Înaintea ultimei etape din acest an Oțelul redevine lider în serie cu 34 de puncte din 14 jocuri, două puncte mai mult decât echipa de pe locul doi CSM Focșani. În ultimul joc din acest an Oțelul va juca tot pe teren propriu, 4 decembrie, de la ora 13.00, cu Dinamo Bacău.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal