Oțelul vrea jucători rezistenți la presiunea rezultatului

279
sursa foto: Facebook/SC Oțelul Galați

În urma egalului de la Ianca, scor 1-1, cu cei de la Viitorul, Oțelul a pierdut prima poziție în clasament, chiar în fața viitoarei adversare CSM Focșani. După meciul de la Ianca managerul tehnic al roș-alb-albaștrilor, Dorinel Munteanu, s-a declarat nemulțumit de o parte dintre jucătorii săi anunțând că în pauza de iarnă lotul va suferi modificări.

Meciul de la Ianca a fost și un bun prilej pentru a vedea pe cine mă bazez în următoarele jocuri și din iarnă. Am crezut că am jucători care pun suflet la echipă, jucători care pot să facă ceva pentru echipă, dar m-am înșelat. Avem presiune foarte mare la fiecare joc, dar voi face în așa fel să aduc jucători care să ducă presiunea. Fotbalul este o presiune, vom accedere în play-off sută la sută și voi încerca să aduc jucători care să ducă presiunea fotbalului sau a rezultatului”, a spus Dorinel Munteanu la Oțelul TV.

Oțelul are un punct în spatele celor de la CSM Focșani, formație ce a preluat prima poziție în etapa a 13-a. Cele două echipe contracandidate la promovarea în eșalonul superior se vor întâlni în meci direct sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 14.00, pe stadionul Oțelul. După meciul cu Focșaniul în acest an se va mai disputa o etapă, iar Oțelul va juca tot pe teren propriu cu nou promovata Dinamo Bacău, 4 decembrie, ora 13.00.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal