Trei din trei pentru CSU Hygieniuim

102
Sursa foto: CSU Hygienium Galați/Facebook

Echipa feminină de volei CSU Hygienium Galați și-a trecut în cont a treia victorie în campionatul Diviziei A2, din trei jocuri. Sâmbătă formația gălățeană a primit pe teren propriu replica celor de la Academia de Volei Tomis Constanța, meci în care gruparea gălățeană s-a impus cu scorul 3-0.

După două seturi în care formația din Constanța a pus probleme doar în debutul secvențelor, încheiate cu victoria fetelor de la CSU la 15 și 13, în al treilea parțial gălățencele au întâmpinat ceva probleme. Echipa din Constanța a început mai bine ultimul set și a condus cu 8-5, 16-8. Cu ușoare modificări în sextet față de cel din debutul jocului gruparea gălățeană a depășit momentul dificil, Anamaria Berdilă, cu un atac reușit, și-a apropiat echipa la două lungimi, 16-18, coordonatoarea Ioana Ștefu a găsit o bucățică de teren liberă și a plasat mingea pentru 21-21, imediat Maria Vilău a trecut gazdele în avantaj, scor 22-21. După un moment de egalitate, la punctul 23, echipa din Constanța nu a avut experiența necesară să gestioneze finalul de meci. După un serviciu afară echipa vizitatoare le-a facilitat gălățencelor prima minge de meci, posibilitate fructificată grație unui atac afară al jucătoarelor de la Constanța.

Pentru CSU Hygienium au jucat: Anamaria Berdilă, Carolina Radu, Alexandra Iordache, Camelia Vasile, Maria Neacșu, Sorina Răileanu, Minca Cristea – libero. Au mai jucat: Andreea Stănescu, Ioana Ștefu, Crina Arbunea, Cristina Popoiu, Maria Vilău.

Este a treia victorie consecutivă pentru CSU Hygienium, în cele trei victorii echipa gălățeană a pierdut un singur set. Pentru formația gălățeană urmează meciul de pe terenul celor de la Bravol Brașov, 13 noiembrie, urmând ca pe teren propriu să revină la 20 noiembrie, pentru jocul cu echipa Colegiului Tehnic Feroviar ”Mihai I”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal