Young FC Universitatea avansează în optimile Cupei

118

Aflată într-o situație ingrată din punct de vedere financiar echipa de fotbal feminin a Galațiului FC Universitatea își continuă parcursul în actualul sezon. Fetele lui Gabriel Călinescu au debutat miercuri în Cupa României, a doua competiție în care s-au angrenat în acest sezon.

Gruparea gălățeană a jucat miercuri în județul Tulcea, la Topolog, cu echipa de Liga a II-a Zimbrul Tulcea. Cu o formulă de echipă în care s-au regăsit foarte multe junioare gruparea gălățeană a obținut calificarea în optimi după ce au disputat două reprize de prelungiri. După 120 de minute de joc FC Universitatea a obținut accesul în faza optimilor de finală după victoria cu scorul 7-5, 4-4 scorul după cele 90 de minute prevăzute inițial, 2-1 FC Universitatea scorul pauzei.

Ioana Sfetcu cu trei goluri a fost cea mai bună marcatoare a formației gălățene. Pentru FC Universitatea au mai marcat: Grecu din penalty, Condrea și Chiriac.

Meciul de Cupă a fost început de FC Universitatea cu formula: Mădălina Grecu – Nicoleta Coman, Diana Stoian, Adelina Crăciun, Mihaela Russen – Georgiana Munteanu, Georgiana Bobocea, Alexandra Condrea, Ioana Sfetcu – Adelina Chiriac, Simona Năstase. Au mai intrat: Rianna Tăune, Beatrice Ghibirgiu.

Pentru FC Universitatea urmează meciul de pe teren propriu cu Fotbal Feminin Baia Mare, 20 noiembrie, ora 11.00, pe stadionul ”Dunărea”

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal