CSM Galați a învins Ciucul cu un parțial 5-0!

1162
Sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Hocheiștii de la CSM Galați au câștigat primul meci din dubla programată în finalul acestei săptămâni cu SC Miercurea Ciuc. Formația gălățeană s-a impus cu un scor categoric, 7-2 (1-1, 2-1, 4-0). Deși ciucanii au fost cei cu inițiativa în debutul jocului, hocheiștii formației gălățene și-au conturat victoria cu un parțial 5-0, patru dintre goluri fiind marcate în ultima parte a jocului.

Echipa din Miercurea Ciuc a început mai bine meciul și a condus de două ori în prima parte a disputei. După 1-0 în minutul 13, harghitenii au mai condus și cu 2-1 în minutul 29. Pentru CSM a egalat Nazarov în minutul 19, în timp ce la golul doi al echipei din Miercurea Ciuc pasator a fost Skachkov, fostul jucător al CSM-ului de sezoanele trecute. Kulikov a restabilit egalitatea în minutul 32, însă până la a doua pauză gazdele s-au instalat la conducere, scor 3-2, gol marcat de Kyrychenko cu un minut înainte de ultima pauză.

Greu de anticipat ce a urmat în ultima treime. Cu 3-2 avantaj pe tabelă CSM Galați a mai marcat de patru ori consecutiv, goluri prin care și-a conturat cel mai prestigios succes din acest sezon. Kyrychenko a urcat tabela la 4-2 în minutul 43, Chemerilov și-a desprins echipa la 5-2, Kulikov a marcat pentru 6-2, iar tabela a fost ”închisă” la 7-2 de Chemerilov cu 40 de secunde înainte de final. De remarcat că ultimele două goluri au fost marcate de gălățeni în situație de inferioritate numerică.

 • CSM Galați:
  • Onodi Otto, Magor Szopos (rezervă) – portari;
  • Evgeni Yemelianenko, Siarhei Kapiletss, Vitalii Kyrychenko, Aleksander Neznamov, Mircea Constantin;
  • Hildebrand Szabolcs, Denis Makarov, Evgeni Chemerilov, Constantin Kulikov, Yuri Nazarov;
  • Szocs Attila, Cătălin Berdilă (căpitan), Roland Ivacson, Szopos Otto, Vladimir Teamriuc;
  • Remus Gheorghe;
  • Antrenori: Vladimir Klinga și Cornel Chiriță.

Vineri, de la ora 18.30, este programat să se dispute și al doilea meci dintre CSM Galați și SC Miercurea Ciuc.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal