CSM Galați s-a impus 11-3 în meciul doi de la Cârța

279
Sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Hocheiștii de la CSM Galați au câștigat șase puncte din dubla de la Cârța cu cei de la Sapientia U23. După victoria de sâmbătă, scor 5-1, formația gălățeană s-a impus cu scorul 11-3 în meciul doi cu formația harghiteană. După o primă repriză în care s-au impus cu scorul 2-1, gălățenii au trecut mai clar, scor 7-1, de tânăra formație harghiteană în treimea secundă, în timp ce scorul din prima parte a jocului, 2-1, să se înregistreze și în ultima parte a jocului.

Evgenii Chemerilov, Vitalii Kyrychenko și Kulikov au marcat câte o dublă pentru CSM Galați, ceilalți marcatori ai formației gălățene din jocul de duminică au fost: Mircea Constantin, Denis Makarov, Yuri Nazarov, Aleksander Neznamov și Evgeni Yemilianenko. Șase dintre golurile formației gălățene din meciul de duminică au fost marcate în situații speciale, trei în inferioritate numerică (unul dintre ele chiar în dublă inferioritate), trei în situație de om în plus pe gheață.

 • CSM Galați:
  • Onodi Otto, Szopos Magor – portari;
  • Evgeni Yemilianenko, Siarhei Kapiletss, Vitalii Kyrychenko, Aleksander Neznamov, Mircea Constantin;
  • Szocs Attila, Denis Makarov, Evgenii Chemerilov, Constiantin Kulikov, Yuri Nazarov;
  • Hildebrand Szablocs, Cătălin Berdilă. Remus Gheorghe, Yevgeni Lymansky, Szopos Otto;
  • Adrian Ionescu, Roland Ivacson, Vladislav Teamriuc;
  • Vladimir Klinga – antrenor.

În clasamentul la zi din Campionatul Național de Seniori CSM Galați este pe locul cinci cu 16 puncte din 12 jocuri, două puncte mai puțin, dar și două meciuri în plus față de locul patru. Pentru CSM Galați urmează două jocuri pe teren propriu, vineri și sâmbătă, 10-11 decembrie, formația gălățeană va juca la patinoarul Dunărea cu cei de la Steaua București, echipa de pe locul patru.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal