Dorinel, concluziile primei părți de sezon ”Ne pregătim să revenim în Liga a II-a, cred eu”

3853
Foto: Facebook/SC Oțelul

La finalul victoriei, scor 5-0, de pe teren propriu cu Dinamo Bacău, ultimul joc oficial din acest an, managerul tehnic de la Oțelul, Dorinel Munteanu, a oferit primele concluzii după partea de campionat din sezonul regulat recent încheiată.

Felicit jucătorii pentru cele șase luni de când am preluat echipa, pentru atitudinea lor, pentru randamentul lor, pentru tot ce au făcut pentru club. Pentru noi de acum greul începe, pentru că se apropie play-off-ul, apoi ne vom pregăti pentru baraj, dar sunt bucuros că am terminat sub această formă prima parte din campionat”, a spus Dorinel la Oțelul TV.

Dorinel mai spune că parcursul echipei de până acum dă speranțe suporterilor pentru obiectivul dorit de mai mulți ani, promovarea în eșalonul superior. ”Felicit suporterii pentru că au fost alături de echipă, sunt convins că le dă speranțe tuturor suporterilor din Galați, oamenilor care iubesc Galațiul, pentru că ne pregătim să revenim în Liga a II-a, cred eu”, a declarat managerul tehnic Dorinel Munteanu.

După ce s-au disputat 15 din cele 18 jocuri din sezonul regulat Oțelul este prima în seria a II-a din Liga a III-a cu 37 de puncte. Roș-alb-albaștrii au două puncte avans față de echipa de pe locul doi, CSM Focșani, dar și șapte puncte mai mult decât Metalul Buzău, echipa de pe locul trei. Oțelul este prima și în privința golaverajului. În 15 jocuri gălățenii au marcat 50 de goluri, 10 goluri mai mult decât Metalul Buzău. În defensivă Oțelul a încasat 10 goluri, față de cele 11 ale principalei urmăritoare CSM Focșani.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal