Final de săptămână cu meciuri la Cârța pentru hocheiștii de la CSM Galați

186
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa de hochei de la CSM Galați se pregătește de primele meciuri din luna decembrie. Sâmbătă și duminică, 4-5 decembrie, în ambele zile de la ora 18.30, formația gălățeană are programate două jocuri la Cârța, județul Harghita, pe terenul celor de la Sapientia U23.

Dubla din Harghita este în premieră pentru acest sezon și este abordată de CSM Galați de pe locul șase în clasamentul la zi din Campionatul Național de Seniori cu 10 puncte acumulate în 10 jocuri, 4 victorii (două în mai mult de trei reprize), 6 înfrângeri. De partea cealaltă harghitenii de la Sapientia ocupă locul opt, din opt echipe, în clasament, fără puncte, depășiți în clasament chiar și de cei de la Sportul. Formația bucureșteană a jucat doar șase meciuri în acest sezon.

Față de cele două echipe cu care este în luptă directă pentru locul patru, Fenestela 68 și Steaua, echipa gălățeană are un deficit de opt puncte față de Fenestela, locul patru, și două puncte pentru a-i egala pe cei de la Steaua.

La finalul sezonului regulat cele opt echipe din campionat vor fi împărțite în două grupe de patru, după poziția echipelor din sezon. Echipele clasate pe locurile 1-4 vor juca în Grupa A, (pentru medalii), tur-retur, meciuri duble, în timp ce echipele clasate pe locurile 5-8 vor juca în Grupa B, meciuri simple tur-retur. În faza grupelor echipele își vor păstra punctele acumulate în sezonul regulat.

După meciurile din Harghita hocheiștii gălățeni vor susține două jocuri la patinoarul Dunărea, 10-11 decembrie, contra celor de la Steaua, meciuri importante pentru clasarea în Grupa A la finalul sezonului regulat.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal