Florin Nini, despre victoria cu Rapid: ”Ne dă încredere”

177
Sursa foto: Sportul Ilustrat

Echipa de baschet de la CSM Galați a obținut a doua victorie din actuala ediție a Ligii Naționale. Gruparea pregătită de Florin Nini s-a impus cu scorul 89-62 în fața celor de la Rapid, joc ce a contat pentru etapa a 12-a din LNBM. Antrenorul de la CSM Galați, Florin Nini, a subliniat aportul colectiv al echipei pentru obținerea victoriei.

”Un meci în care am arătat ca o echipă. Am jucat împotriva unei echipe extrem de periculoase, dovadă stau meciurile pe care le-au câștigat pe final cu Focșaniul și Sibiul. Este o echipă care joacă foarte bine în sfertul patru, au anumite calități, anumite strategii. Mă bucur că am funcționat ca o echipă atât din punct de vedere al strategiei cât și în special al atmosferei. Banca a colaborat cu jucătorii din teren foarte bine, a fost o comunicare foarte bună, este o victorie care ne dă încredere”, a spus Florin Nini.

Pentru CSM Galați urmează un nou meci pe teren propriu. Joi, 23 decembrie, de la ora 18.00, CSM Galați va juca cu Steaua București, meci restant din etapa a III-a LNBM. Jocul cu Steaua de la Polivalentă nu va fi ultimul pentru gălățeni în acest an. La 27 și 30 decembrie, CSM Galați va juca meciurile decisive de accedere la turneul final din Cupa României cu cei de la Athletic Constanța. Luni, 27 decembrie, de la ora 18.00, este programat meciul de la Constanța în timp ce joi, 30 decembrie, este programat returul de la Galați.

Cu victoria obținută din jocul cu echipa din Rapid București echipa de baschet de la CSM Galați scapă de ultima poziție din clasament. Gălățenii urcă pe 15 cu 2/9 la general.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal