Meciuri cu o contracandidată pentru hocheiștii de la CSM Galați

811
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

După cele două victorii din Harghita, cu formația Sapientia U23, hocheiștii de la CSM Galați vor susține la finalul acestei săptămâni două meciuri pe propriul teren contra celor de la Steaua București. Meciurile cu ”militarii” sunt primele din acest sezon pentru hocheiștii gălățeni și reprezintă un duel important pentru locul patru la finalul sezonului regulat. Vineri și sâmbătă, 10 și 11 decembrie, în ambele zile începând cu ora 18.30, la patinoarul Dunărea, CSM Galați va susține penultima etapă dublă de la Galați din acest an, conform programului oferit de FRHG joi și vineri, 16 și 17 decembrie, CSM Galați va juca tot în Campionatul Național de Seniori, dar cu cei de la Sport Club Miercurea Ciuc.

Înaintea dublei cu Steaua hocheiștii gălățeni sunt pe locul șase în clasamentul la zi din Campionatul Național de Seniori cu 16 puncte acumulate în 12 jocuri, în timp ce adversarii din weekend sunt pe patru. Steaua a jucat 12 meciuri în acest sezon și a acumulat 18 puncte. Locul patru la finalul sezonului regulat este țintit și de cei de la Fenestela 68, formație ce ocupă locul cinci în clasamentul la zi cu 18 puncte din 10 jocuri.

La final sezonului regulat echipa de pe locul patru va juca în prima grupă valorică, Grupa A, meciuri pentru titlu și medalii, în timp ce formațiile ce vor încheia sezonul regulat pe locurile 5-8 vor continua în Grupa B, jocuri pentru stabilirea clasamentului. În grupa superioară se vor juca meciuri duble tur -retur, în timp ce echipele din Grupa B, locurile 5-8, vor juca meciuri simple tur-retur. În faza grupelor echipele își vor păstra punctele acumulate în sezonul regulat.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal