Opus față de ieri. CSM Galați a pierdut meciul doi cu Ciucul după un parțial 0-4

495
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Forma bună din meciul de ieri a fost păstrată de hocheiștii de la CSM Galați doar în prima parte din cea de a doua partidă a dublei de la Galați cu Sport Club Miercurea Ciuc. Gălățenii au cedat meciul de la Patinoarul Dunărea cu scorul 2-4 deși s-a aflat la conducere cu două goluri avans la jumătatea meciului.

După o prima repriză încheiată la egalitate fără goluri, scor 0-0, CSM Galați a deschis scorul la șase minute după prima pauză, gol marcat de Kulikov, pasă Nazarov și Chemerilov. Hocheiștii Galațiului s-a menținut pe val și au marcat și pentru 2-0, Neznamov, ajutat de Kyrychenko în minutul 31. Imediat, în minutul 33, oaspeții s-au apropiat la 2-1, scor indicat de tabelă după 40 de minute. În ultima treime hocheiștii gălățeni au avut o cădere în joc, ciucanii au speculat momentul mai slab al gălățenilor și au marcat de trei ori consecutiv. La final tabela a indicat 2-4, după ce formația gălățeană a condus cu 2-0, opus față de meciul de joi când CSM Galați și-a conturat succesul datorită unei reprize a treia nebune în care s-au impus cu 4-0.

 • CSM Galați:
  • Onodi Otto, Magor Szopos (rezervă) – portari;
  • Evgeni Yemelianenko, Siarhei Kapiletss, Vitalii Kyrychenko, Aleksander Neznamov, Mircea Constantin;
  • Hildebrand Szabolcs, Denis Makarov, Evgeni Chemerilov, Constantin Kulikov, Yuri Nazarov;
  • Szocs Attila, Cătălin Berdilă (căpitan), Roland Ivacson, Szopos Otto, Vladimir Teamriuc;
  • Remus Gheorghe;
  • Antrenori: Vladimir Klinga și Cornel Chiriță.

În clasament CSM Galați este pe locul trei cu 25 de puncte din 16 jocuri. Lider în Campionatul Național de Seniori este ACSH Gheorgheni 38 de puncte, 16 jocuri, SC Miercurea Ciuc este pe doi cu 35 de puncte, 14 jocuri, Corona Brașov ocupă locul patru cu 19 puncte, 11 jocuri, pe cinci este Steaua cu 18 puncte, 14 jocuri, iar Fenestela este pe șase cu 18 puncte, 10 jocuri. Sportul și Sapientia sunt ultimele fără puncte.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal