Patru jucători de la CSM Arcada, în echipă ideală a turului

463
sursa foto: Captură FR Volei

Prin intermediul aplicației de statistică Data Volley, Federația Română de Volei a stabilit echipa turului sezonului regulat din campionatul Diviziei A1 – masculin. Echipa ideală din tur a fost stabilită pe baza performanțelor înregistrate în teren de jucătorii celor 12 echipe din din prima ligă masculină.

Liderul după jumătate de sezon regulat, CSM Arcada, campioana României în ultimele trei sezoane, este prima și în echipa ideală din tur. Patru dintre cele șase poziții ale echipei ideale din tur sunt ocupate de jucători ai formației pregătite de Sergiu Stancu.

Mexicanul Pedro Rangel este coordonatorul echipei turului, pe poziția ”middle-blocker” (centru), în echipa ideală a turului se află basarabeanul Vasile Talpă, croatul Ivan Raic este universalul echipei ideale după prima jumătate de sezon regulat, iar celălalt jucător croat din lotul campionilor Filip Sestan este trăgătorul secund al echipei după prima parte de sezon. Pentru Filip Sestan este a doua prezență consecutivă în echipa ideală după tur, asta după ce voleibalistul de 25 de ani a fost și între cei mai buni după meciurile din tur și în ediția trecută de campionat.

CSM Arcada este prima în clasamentul Divizie A1 masculine după ce s-au disputat meciurile din tur cu 30 de puncte, un punct în plus față de echipa de pe locul doi, Dinamo. De altfel, ceilalți doi jucători din echipa ideală a turului provin de la echipa bucureșteană. Este vorba de Răzvan Mihalcea și muntenegreanul Bozidar Cuk.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal