”Primă specială” pentru jucătorii Oțelului în ultimul meci al anului

639
Foto: Facebook/Oțelul

Reveniți pe prima poziție în clasamentul Ligii a III-a, seria a II-a, după victoria din derby-ul cu Focșaniul, jucătorii Oțelului vor susține sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 13.00, ultimul meci din acest an. Roș-alb-albaștrii vor primi replica, pe stadionul Oțelul, celor de la Dinamo Bacău. Chiar dacă vor juca cu formația ce ocupă penultimul loc, formație nou promovată în eșalonul trei, Dorinel Munteanu, managerul tehnic consideră că va avea parte de un meci greu

”Mai avem meciul cu Bacăul. Va fi un meci greu. Sincer vă spun, va fi un meci foarte greu. Le-am spus jucătorilor că meciul cu CSM Focșani este un derby, derby-ul seriei, dar jocul cel mai greu va fi pe 4 decembrie, cu Dinamo Bacău”, a spus Dorinel. Pentru jocul cu formația din Bacău fostul internațional a stabilit o primă specială jucătorilor săi. ”Atunci băieții au o singură variantă, victoria, în caz contrar mai facem două săptămâni de antrenamente la Galați. Dacă vor câștiga le dau liber”, a mai spus Dorinel.

Înaintea ultimului joc al anului Oțelul este pe primul loc în clasamentul seriei cu 34 de puncte, 14 jocuri, două puncte mai mult decât CSM Focșani, echipa de pe locul doi. În ultima etapă din acest an, etapa a 15-a din sezonul regulat, vrâncenii vor juca pe teren propriu tot cu o echipă din zona locurilor de play-out, CS Făurei, locul opt.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal