Sportul gălățean, împreună pentru Marci

193
Surse foto: facebook/SC Oțelul; CS Arcada; CS United; CSU Hygienium

Cazul lui Maricel Silviu Ionașcu, un tânăr gălățean de 22 de ani care are nevoie de operație pentru a depăși un diagnostic dur, a mobilizat sportul gălățean. La jocurile din finalul săptămânii cluburile gălățene au organizat strângeri de fonduri, iar banii obținuți din donați de la spectatori au fost direcționați către Maricel Silviu Ionașcu, Marci, așa cum îi spun prietenii.

Pentru a depăși momentul de cumpănă din viața lui Marci are nevoie de aproape 250.000 de euro, sumă ce este departe de a fi strânsă. În prezent studentul Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității ”Dunărea de Jos”, arbitru de volei, este internat într-o clinică din Milano, Italia, unde se află sub tratament.

În sprijinul lui Marci s-a deschis un grup de facebook denumit ”Împreună pentru Marci”, unde se pot face donații s-au licita bunuri și obiecte, iar banii sunt direcționați în conturile lui Maricel Silviu Ionașcu. O altă modalitate de a dona este și cea prin intermediul conturilor bancare: RO84INGB0000999911976377 – cont în lei și RO87INGB0000999911976808 – cont în euro. Donații se pot face și prin intermediul unui cont de Revolut sau PayPal. Detalii despre caz și situația la zi a lui Marci se pot găsi pe grupul de facebook ”Împreună pentru Marci” aici.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal