Trei puncte cu ”linia a doua” pentru campioni

199
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Chiar dacă a trimis în teren jucătorii care au evoluat mai puțin în acest sezon, CSM Arcada și-a trecut în cont a opta victorie stagionlă în disputa de la Sala Sporturilor Dunărea cu cei de la Unirea Dej. După un meci în care nu prea a întâmpinat probleme, joc în care Sergiu Stancu a folosit în cea mai mare parte din meci variantele de schimb ale consacraților Raic, Rangel, Sestan sau Bala, CSM Arcada s-a impus cu scorul 3-0 în fața celor de la Unirea Dej.

În primul set gălățenii s-au impus cu 25-16. După 8-2 în debutul meciului, campionii au condus cu 16-7 și 21-10. A doua secvență a jocului s-a încheiat cu victoria campionilor 25-16 (8-4, 16-8, 21-11). Mai disputat a fost al treilea parțial, set câștigat de gălățeni cu 25-22. Setul a început cu formația din Dej la conducere, 4-2, 8-6. Argentinianul Toro Ramella a reușit o serie de puncte cu care și-a desprins echipa la 16-14. În final campionii și-au păstrat avansul și s-au impus cu 25-22.

Sergiu Stancu a început meciul cu formula: Talpă, Rangel, Toro Ramella, Bala, Rață, Sobirov, Kantor- libero. Pe parcursul jocului au mai intrat: Darlaczi, Teleleu, Butnaru, Raic și Cristudor – libero.

După nouă etape din Divizia A1 cei de la CSM Arcada conduc prima ligă masculină de volei cu 24 de puncte cu 9 jocuri, setaveraj 26-7. Campionii au un punct mai mult decât echipa de pe locul doi Dinamo București. Pentru formația pregătită de Sergiu Stancu urmează returul din faza 16-imior CEV Cup din Franța de pe terenul celor de la Chaumont VB 52, miercuri, 8 decembrie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal