United a învins CFR Timișoara. Gălățenii au avut emoții pe final

178
Foto: facebook/United

Fotbaliștii de la United și-au trecut în cont a cincea victorie stagională în Liga I. Formația gălățeană s-a impus cu scorul 4-2 în fața celor de la CFR Timișoara, după un joc în care au avut emoții pe final pentru cele trei puncte.

După 20 de minute United a intrat în avantaj cu 2-0. Cele două goluri ale primei părți au fost marcate rapid de gălățenii. Araujo a deschis scorul, în minutul 4, avantaj dublat imediat de Cireș la un interval de câteva zeci de secunde. In finalul reprize, cu cinci minute rămase de jucat, United a acumulat cinci greșeli și a evoluat cu amenințarea unei lovituri de la zece metri. Florin Ignat a contracarat cu fly goalkeeper pentru a păstra posesia. Prima parte sa închis cu penalitatea, lovitura de la zece metri, ratată de timișoreni, au trimis penalitatea în bara transversala, cu opoziția portarului Toniță.

În partea secundă United s-a distanțat la 3-0, Araujo a marcat direct din lovitură liberă de la aproape 15 metri din lateral. Cu trei goluri deficit pe tabelă timișorenii au forțat egalarea. Cu 5 minute rămase de jucat echipa oaspete s-a apropiat periculos la 3-2. Ultimul minut și jumătate a fost jucat de CFR-ul timișean în căutarea egalării. Timișorenii au apelat la fly goalkeeper, decizie ce a stabilit deznodământul jocului mai repede. Cu 13 secunde rămase din meci Florin Ignat a marcat în poarta goală a oaspeților din interiorul propriului careu.

Pentru United au jucat: Toniță – Crișan, Tacot, Crăciun, Araujo. Au mai intrat: Păduraru, Coquinho, Arhire, Ignat.

După victoria cu echipa din Timișoara cei de la United se mențin pe locul patru în clasamentul la zi din Liga I cu 16 puncte acumulate în 9 jocuri. Gălățenii au două puncte mai puțin, dar și două jocuri mai puțin disputate față de echipa de pe locul trei CFR Timișoara. Pentru United urmează meciul de la Buzău cu Luceafărul, 5 decembrie, ora 16.00.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal