United, victorie importantă în derby-ul cu Deva

269
Sursa foto: captură QazSport

În campionatul Ligii I de futsal s-a disputat joi restanța dintre United și Autobergamo Deva, joc sinonim cu derby-ul campionatului primei ligi de futsal. Meciul de la Sala Sporturilor Dunărea s-a încheiat cu victoria formației gălățene, scor 3-2. Gălățenii au condus cu 3-0, 2-0 scorul pauzei, formația din Hunedoara a revenit pe final, s-a apropiat la 3-2, însă fără a pune în pericol cea de a șaptea victorie stagională. Prin victoria din derby-ul cu echipa din Deva gălățenii reintră în lupta pentru locul doi la finalul sezonului regulat.

”Astăzi am făcut un meci bun, păcat de acest final în care am avut emoții. Până la urmă rămâne rezultatul și cele trei puncte acumulate in clasament”, ne-a spus Florin Ignat antrenorul – jucător de la United. De altfel, Florin Ignat a fost și unul dintre cei trei marcatori ai meciului de joi. Alături de tehnicianul gălățean pentru United au mai marcat Sergiu Tacot și portarul Petrișor Toniță. Portarul gălățean a marcat ”din poartă în poartă” speculând un moment de cinci contra patru al hunedorenilor.

În clasament United urcă la 22 de puncte locul trei în clasamentul la zi, 11 jocuri, vicecampionii au trei puncte mai puțin decât echipa de pe locul doi FK Odorheiu Secuiesc, nouă puncte deficit față de învinsa de azi Autobergamo Deva.

Victoria din derby-ul cu Deva este urmată de un alt meci cu implicații în partea superioară a clasamentului. Duminică, 12 decembrie, de la ora 13.00, la Polivalentă vicecampionii vor primi replica celor de la FK Odorheiu Secuiesc în ultimul meci din sezonul regulat.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal