CSM Arcada joacă pentru calificarea în sferturile Cupei CEV

115
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Voleibaliștii de la CSM Arcada vor susține marți și joi, meciurile de calificare în faza sferturilor de finală din Cupa CEV. La Sala Sporturilor Dunărea, în ambele zile începând cu ora 18.00, formația gălățeană va juca contra germanilor de la United Volleys Frankfurt. Cele două meciuri se vor juca la Galați din cauza restricțiilor din Germania.

Sergiu Stancu, antrenorul de la CSM Arcada, consideră că echipa pe care o pregătește este ușor avantajată pentru că va disputa cele două jocuri pe teren propriu. ”Este clar că avem un avantaj prin faptul ca vom juca două partide acasă. Dar doar atât… Echipa din Frankfurt a reușit să câștige de două ori împotriva lui Dinamo, ceea ce spune multe despre valoarea lor ca echipă. În componența echipei sunt internaționali din Germania, Iran, Canada și Suedia. Jucători buni, voleibaliști de echipa națională”, a spus Sergiu Stancu.

În dubla cu echipa din Germania antrenorul campionilor, Sergiu Stancu, mizează pe aportul publicului. ”Cu siguranță prezența publicului în număr cât mai mare, permis de reglementările Covid, o să reprezinte un mare avantaj pentru noi și îi așteptam la sală. Îi așteptăm să ne susțină așa cum au făcut de fiecare dată, pentru că performanțele noastre le-am reușit împreună”.”, a spus Sergiu Stancu pentru pagina de facebook CSM Galați.

Pentru cele două jocuri cu echipa din Germania formația gălățeană nu se va putea baza pe aportul lui Julian Bissette, accidentat la unul din antrenamentele premergătoare meciul de campionat cu Titanii București. ”Într-adevăr îl avem accidentat pe Bissette, din păcate accidentarea lui o să fie de mai lungă durată, dar eu sunt convins că avem un compartiment al centralilor foarte bun”, a mai spus Sergiu Stancu.

În precedentul tur al competiției echipa din Germania a eliminat-o pe Dinamo București. După 3-2 în tur la București echipa din Frankfurt a învins și în Germania cu același scor 3-2. CSM Arcada a eliminat Chaumont VB 52, din Franța, în precedentul tur al competiției.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal