CSM Galați închide turul din LNBM cu prima victorie din deplasare

133
Sursa foto: Sportul Ilustrat

Baschetbaliștii de la CSM Galați și-au trecut în cont prima victorie în deplasare din actuala ediție a Ligii Naționale. Formația pregătită de Florin Nini s-a impus cu scorul 74-66 pe terenul celor de la CSM Focșani după un joc controlat în cea mai mare parte, în ultima etapă a turului LNBM.

Gălățenii au deschis meciul cu un parțial câștigat cu scorul 22-17. Cea de a doua secvență a jocului a fost câștigată de gazde cu scorul 21-13, astfel că la pauza mare gazdele au intrat cu avantaj de o posesie, scor 38-35. În prima repriză a meciului de la Focșani gălățenii au condus în cea mai mare parte, în finalul sfertului doi vrâncenii au trecut în avantaj cu șase puncte marcate consecutiv prin intermediul unei triple, o liberă și o dublă.

La reluare gălățenii s-au impus în sfertul trei cu 16-10, Millon cu un coș de trei și unul de două a stabilit scorul înaintea sfertului decisiv, 48-51. Ultima parte a fost controlată de băieții lui Florin Nini. Gălățenii s-au impus cu 23-18 în sfertul decisiv, cu maximul atins cu cu 40 de secunde înainte de final, 61-73.

Ciotlăuș și Ferguson Masters au fost cei mai buni marcatori de la CSM Galați ambii cu câte 18 puncte. Milon a macat 8 puncte, Galbreath jr. și Vlad au contribuit cu câte 7 puncte, Sturanovic a înscris 6 puncte, Brewton 4, Stan și Pesic câte 3.

CSM Galați încheie turul din LNBM cu 4/11 la general, iar în etapa viitoare va juca pe terenul celor de la CSM Petrolul Ploiești, 19 ianuarie, meci ce va fi transmis în direct la DigiSport.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal