Dorinel, despre adversarii din lupta pentru promovare

2813
foto: SC Oțelul/facebook.

Prezent în studioul emisiunii de radio Lider Sportiv, de la Pro Lider FM, 92,4 FM sau www.liderfm.ro, managerul tehnic de la Oțelul, Dorinel Munteanu a vorbit despre adversarii cu care Oțelul se va confrunta în lupta pentru promovarea în eșalonul superior.

Singurul nostru gând, în primul rând, este play-off-ul. Ne dorim să încheiem pe primul loc, dar și să ne îmbunătățim jocul. Știm cu toții că avem adversari puternici în seria I precum Dante Botoșani, Foresta Suceava, Șomuz Fălticeni sau celelalte echipe care sunt implicate în lupta pentru play-off. Nu va fi ușor, cred că singurii adversari am putea fi noi. Pentru asta sunt foarte precaut și îmi doresc să decurgă lucrurile bine și din punct de vedere mental cât și fizic. Fizic vom fi cu siguranță, dar mental trebuie să fim pregătiți pentru că există și această presiune din exterior a suporterilor. Pentru că îmi doresc să le satisfac dorințele suporterilor să promovăm. Oțelul încearcă de mai mulți ani să promoveze, dar nu a reușit. Trebuie să lucrez foarte mult la psihicul jucătorilor ca la ora jocurilor să fim foarte bine din acest punct de vedere”, a spus Dorinel.

După ce s-au disputat cea mai mare parte din jocurile sezonului regulat Oțelul este pe primul loc în seria a II-a din Liga a III-a cu 37 de puncte din 15 jocuri, două puncte mai mult față de echipa de pe locul doi CSM Focșani. Startul în Liga a III-a este programat pentru 12 martie, iar în primul joc oficial din 2022 Oțelul are programat meci pe terenul celor de la CS Făurei.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal