Dorinel mai vrea întăriri la Oțelul

1682
Foto: Facebook/SC Oțelul

De luni după amiază lotul Oțelului a revenit la antrenamentele pentru partea a doua a campionatului Ligii a III-a. La prima ședință de pregătire a anului au fost prezenți și jucătorii transferați până acum în pauza de iarnă, Cosmin Dur-Bozoancă (portar), Alberto Țica (fundaș stânga), Mihai Adăscăliței (mijlocaș central), Marius Savu (mijlocaș central), dar și două noutăți: Jack Henry Serrant-Green (atacant, 27 ani) și Laurențiu Hagiu (fundaș central, 18 ani).

”Am așteptat revederea cu jucătorii, m-am gândit în pauză cum să fac să fie cât mai bine pentru partea a doua a sezonului. Se anunță o parte de campionat infernală în vederea promovării. Toți jucătorii sunt apți, cei care au fost accidentați înainte de pauză sunt acum apți. Pe lângă jucătorii care au fost anunțați ca noutăți, Cosmin Dur-Bozoancă (portar), Alberto Țica (fundaș stânga), Mihai Adăscăliței (mijlocaș central), Marius Savu (mijlocaș central), am avut și alte noutăți. Ultima achiziție a noastră este Jack Henry Serrant-Green atacant central, 1.92 metri, în ultima perioadă a jucat în Liga a II-a din Scoția. Încet-încet închidem lista de achiziții pentru ca îmi doresc ca pe 17 ianuarie, când plecăm în cantonament la Vatra Dornei, să am lotul complet și să abordăm pregătirea foarte serios”, a spus managerul tehnic de la Oțelul, Dorinel Munteanu, în direct la Lider Sportiv.

La Lider Sportiv Dorinel a anunțat că și-ar mai dori alte achiziții: ”Mai avem ceva discuții cu doi jucători, mi-aș mai dori in inter și un fundaș central”, a spus managerul tehnic al Oțelului.

Din lotul cu care a abordat prima parte de campionat Oțelul s-a și despărțit de câțiva jucători: ”Cu Cojocaru și Dobre nu am mai putut să colaborăm. Randamentul lor nu s-a ridicat la pretențiile echipei. M-a surprins Vaștag. Duminică am primit mesaj de la el că nu se mai întoarce pentru că e nemulțumit. Îi vom de dezlegare să plece, am nevoie de jucători care să dea totul pentru echipă. O altă plecare este cea a portarului Uțiu. La fel și în cazul lui concurența l-a făcut să plece de la noi. Cele patru plecări sunt sigure, este posibil să mai plece încă unul, dar cum am spus îmi doresc să vină încă doi”, a spus Dorinel Munteanu la Lider Sportiv.

Lotul Oțelului la reluarea pregătirilor a fost: Gabriel Ursu, Cosmin Dur-Bozoancă, Darius Paharnicu (portari), Ștefan Farcaș, Andrei Rus, Cristian Sîrghi, Alberto Țica, Costin Ghiocel, Francois Yabre, Gabriel Nedelea, Valentin Niculae, Laurențiu Hagiu, Cosmin Mereuță (fundași), Ionuț Neagu, Denis Cireș, Vasile Jardan, Marc Cireș, Mihai Adăscăliței, Dumitru Demian, Alin Nica, Juri Cisotti, Marius Savu (mijlocași), George Cîrjan, Vadim Crîcimar, Alejandro Râpan și Jack Serrant-Green (atacanți).

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal