Două seturi pentru istorie. CSM Arcada susține joi returul cu UV Frankfurt

107
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

După entuziasmanta victorie din meciul de marți, 3-0, succes obținut într-o manieră categorică, echipa de volei CSM Arcada mai are nevoie să câștige două seturi pentru a obține, în premieră, calificarea în faza sferturilor de finală din Cupa CEV.

Joi, 20 ianuarie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor Dunărea, formația gălățeană va juca manșa retur din faza optimilor de finală cu germanii de la United Voleys Frankfurt, meci în care misiunea gălățenilor este să câștige minimum două seturi pentru a se califica în sferturile celei de a doua competiții inter cluburi continentale.

”Am învins cu 3-0, ne-am bucurat după, dar de azi (n.r. miercuri) ne concentrăm pentru retur. Nu vreau să folosesc un clişeu, dar cu nemţii nu ştii niciodată ce se poate întâmpla, este bine să nu-i subestimezi până nu-i vezi la graniţă. Avem un moral bun, ştim că putem să-i învingem, vom pregăti cel puţin la fel şi meciul de joi în care ne dorim să parafăm calificarea”, a spus Sergiu Stancu antrenorul de la CSM Galați.

Dacă vor obține calificarea în faza sferturilor de finală jucătorii antrenați de Sergiu Stancu vor juca în sferturile de finală ale Cupei CEV cu polonezii de la PGE Skra Belchatov. Meciul de joi va fi arbitrat de Catarzyna Szokol, din Polonia, arbitru A1, și Alexandros Avramidis (Grecia), arbitru A2. Observator din partea CEV a fost delegat ucraineanul Mihail Melnik.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal