Gloria Ivești și Voința Cudalbi, primele calificate la turneul final de la Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea”

371
Gloria Ivești

După o pauză provocată de pandemia de coronavirus a revenit competiția de fotbal în sală Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea”, turneu la care s-au înscris 18 echipe din cele două ligi județene a IV-a și a V-a.

Ediția a IX-a a Cupei de Iarnă a debutat cu jocurile de la zona I, meciuri ce s-au disputat sâmbătă la Tecuci. La zona de la Tecuci au participat patru echipe toate din Liga a IV-a: Gloria Ivești, Muncitorul Ghidigeni, Avântul Drăgănești și Viitorul Umbrărești. Turneul de la Tecuci a fost câștigat de Gloria Ivești. A treia clasată din Liga a IV-a după meciurile din tur a câștigat toate jocurile disputate la Tecuci. După 2-1 cu Muncitorul Ghidigeni în meciul de deschidere al zonei, Gloria s-a impus cu 6-2 în jocul cu Avântul Drăgănești și 3-1 în jocul cu Viitorul Umbrărești.

A doua zi, duminică, s-au disputat jocurile de la zona 2, la sala din Cudalbi, unde au participat trei echipe de Liga a V-a: Flacăra Pechea, Viitorul Costache Negri și Viitorul Frumușița, cât și o echipa din primul eșalon județean Voința Cudalbi. Zona de la Cudalbi a fost câștigată de cei de la Voința Cudalbi. În primul meci al turneului Voința s-a impus cu scorul 11-1 în jocul Flacăra Pechea, apoi a trecut cu 13-2 de Viitorul Frumușița, iar în ultimul joc al grupei, finala, a învins cu scorul 3-2 Viitorul Costache Negri.

La finalul săptămânii viitoare se vor juca meciurile de la zonele 3 și 4. Sâmbătă, 29 ianuarie, meciurile se vor disputa la Schela cu participarea echipelor: Lascăr Schela, Zorile Grivița, Victoria Independența, Voința Cișmele, Luceafărul Berești, Quantum Club Galați. Duminică, 30 ianuarie, vor avea loc meciurile de la zona 4 la Șendreni, iar echipele participante vor fi: Foresta Șendreni, Inter 2000 Tudor Vladimirescu, Unirea Braniștea, Prutul Vlădești.

Turneul final pentru are programată data de disputare pentru 6 februarie. La turneul final vor participa cele patru câștigătoare de zone. La actuala ediție a Cupei de iarnă ”Nicolae Rainea” participă 18 echipe, opt dintre ele provin din Liga a IV-a și zece din Liga a V-a.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal