Oțelul ia în calcul un cantonament în străinătate

584
Foto: Facebook/SC Oțelul

În direct la Lider Sportiv, Pro Lider FM, managerul tehnic de la Oțelul, Dorinel Munteanu, a vorbit despre programul de pregătire din perioada de iarnă a formației roș-alb-albastre. ”După cum știți din primul mandat punctul forte al echipei noastre a fost pregătirea fizică. Îmi doresc să fim foarte bine pregătiți și de aceea nu renunț la cantonamentele montane. În această perioadă ne pregătim în Galați până pe 17 ianuarie, când este programată plecarea, iar de atunci până pe 29 ianuarie, vom fi la Vatra Dornei. Acolo avem condiții, clima sper să fie în regulă, altitudinea să fie optimă, pentru ca jucătorii noștri să fie la ora jocurilor într-o formă fizică foarte bună”, a spus Dorinel Munteanu.

Managerul tehnic al Oțelului și-ar dori, după revenirea din stagiul de pregătire de la munte, o perioadă de antrenamente în străinătate, acolo unde să susțină mai multe jocuri amicale.

După cantonamentul de la Vatra Dornei jucătorii vor avea două zile libere. Apoi, îmi doresc, dacă avem posibilități financiare, să facem un cantonament de 10 zile în Turcia unde vom avea patru jocuri. Eu am făcut două variante, planul A și planul B, mi-aș dori să mi se confirme planul să mergem în Turcia pentru meciuri de pregătire. După perioada grea de la munte ne trebuie jocuri cu adversari peste nivelul nostru. Asta îmi doresc dacă se poate, deși acum nu este 100%. Suntem în căutări să găsim finanțare pentru acest turneu. Nu este o sumă extraordinar de mare de care avem nevoie, dar mai avem și alte lucruri de făcut până la acel turneu din februarie, mai avem de realizat lucruri pentru luna ianuarie”, a spus la Lider Sportiv Dorinel Munteanu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal