Privatul devansează ”bugetarul” la Tudor Vladimirescu

863
ACS Inter 2000 Tudor Vladimirescu
ACS Inter 2000 Tudor Vladimirescu

Debutantă în cel de al doilea eșalon județean, Liga a V-a, echipa de fotbal seniori a Asociației Clubul Sportiv Inter 2000 Tudor Vladimirescu, echipa privată din comuna gălățeană Tudor Vladimirescu, a încheiat prima jumătate de campionat în poziția a zecea. După jocurile din prima parte a campionatului președintele echipei private de la Tudor Vladimirescu Claudiu Mihail Rotaru are motive de mândrie, dar și câteva aspecte ce pot fi îmbunătățite. Mai jos un interviu cu președintele echipei de fotbal ACS Inter 2000 Tudor Vladimirescu Claudiu Mihail Rotaru, despre parcursul în prima jumătate de sezon a privaților de la Tudor Vladimirescu.

-Cum apreciați prima jumătate de sezon de Liga a V-a la clubul dumneavoastră?

-Prima jumătate a sezonului a fost o experiență plăcută pentru noi cei din conducere cât și pentru jucători. Sperăm să rămânem același grup unit și să facem o figură frumoasă în retur.

-Care au fost plusurile și minusurile primei părți de sezon pentru ACS Inter 2000 Tudor Vladimirescu?

Dacă stăm bine și ne gândim la minusurile și plusurile din prima parte a sezonului pot zice că un minus foarte mare a fost subestimarea unor adversari care ne-au adus niște înfrângeri surprinzătoare. Revenind la plusul echipei este acela de a se remonta, încuraja după fiecare meci pierdut, să vorbească deschis între ei și chiar sunt surprins de atitudinea jucătorilor făcând mari eforturi să ajungă la meciuri ținând cont că jucăm și sâmbăta.

”Am schimbat liderul de două ori!”

-Care a fost victoria, momentul, reper din tur, dar și momentul, meciul care va dezamăgit?

Nu putem vorbi despre o victorie sau mai multe, dar cele mai bune meciuri ale noastre au fost cu cei din prima parte a clasamentului unde am schimbat liderul Ligii a V-a de două ori făcând egal cu ACS Lascăr Schela respectiv Siretul Cosmești. Cel mai dezamăgitor meci? A fost cel cu echipa autorităților locale.

”Nu am avut acces în vestiarul de la teren”

-Cum vă mai situați în relația cu autoritățile locale, dar și cu cealaltă echipă din localitate?

-Relația cu autoritățile locale este aceeași, nimic schimbător, chiar mai rău decât în Cupă. Nu am avut acces în vestiarul de pe teren, fiecare echipa cu plasele ei de la porți și echipamentul de marcaj. În legătură cu cealaltă echipă din localitate relații strânse nu avem, fiecare își vede de drumul lui în această competiție.

-În ce condiții se prezintă infrastructura sportiva de la Tudor Vladimirescu?

Infrastructura sportivă de la Tudor Vladimirescu este slăbuță, să nu zic slabă, dar avem speranța ca autoritățile locale împreună cu noi (privatul), să rezolvăm cât de curând această problemă.

-Cine susține din punct de vedere financiar echipa si care este implicarea autorităților locale in proiect?

-Echipa este susținută în mare parte de cei din conducerea clubului, membrii cotizanți, donații, redirecționare de impozit și mai ales de către sponsorii care ne sunt alături cum pot. Autoritățile locale au refuzat să se implice financiar în acest proiect (lipsă fonduri), noi am cerut finanțare pentru partea de juniori a acestui proiect, în care avem grupe de copii de sub 9 ani, sub 13 ani, fotbal și handbal fete, dar mai ales pentru copii de la U13 si U17 care au fost înscriși în campionat.

-Cum ați găsit arbitrajele la Liga a V-a, dar infrastructura sportivă a colegelor de competiție?

-Despre arbitraj nu vreau să discut prea mult. Am avut arbitraje bune și mai puțin bune. Putem spune doar că este loc de mai bine. Cât despre infrastructura sportivă a colegelor din competiție, respect celor care au înțeles că trebuie să se investească în bazele sportive și în tineret. Felicitări celor de la Schela, Șendreni și sperăm ca în viitor să avem cât mai multe baze sportive reamenajate.

-Ce vă propuneți pentru partea a doua de campionat cât și care este obiectivul proiectului pe doi-trei ani?

-Pentru partea a doua de campionat sperăm să facem o figură frumoasă și să urcăm cât mai sus în clasament. Obiectivul nostru este de a descoperi cât mai mulți tineri și de a le oferi oportunitatea de a practica un sport în localitatea lor. Sperăm ca în curând să semnăm un parteneriat public-privat cu autoritățile locale și să reușim împreună a promova sportul în mediul rural.

În 14 jocuri disputate în tur ACS Inter 2000 Tudor Vladimirescu a acumulat 15 puncte concretizate în patru victorii, trei remize, șapte înfrângeri, golaveraj 18-28. Echipa privată din Tudor Vladimirescu devansează cu cinci poziții ”surata” AS inter Tudor Vladimirescu, echipa autorităților locale, ultima clasată după meciurile din turul Ligii a V-a.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal