S-au stabilit duelurile din semifinalele Cupei. CSM Galați, șanse de finală!

152
Sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Federația Română de Baschet a stabilit coordonatele turneului final, final four, al Cupei României. Meciurile în urma cărora se va desemna câștigătoarea Cupei României se vor desfășura în perioada 15 -17 februarie. Orașul ales pentru desfășurarea jocurilor a fost Craiova, alături de echipa gazdă la turneu vor mai participa: CSM Galați, CSO Voluntari și U-BT Cluj-Napoca.

În urma tragerii la sorți a jocurilor în prima fază a competiției, semifinale, s-au stabilit duelurile: SCMU Craiova – CSM Galați și CSO Voluntari – U-BT Cluj-Napoca. Învingătoarele din meciurile din semifinale urmând să obțină calificarea în finala Cupei României.

Formația gălățeană se poate declara mulțumită de tragerea la sorți. Dintre cei trei adversari echipa din Craiova este cel mai slab clasat în clasamentul la zi din LNBM. Craiova este a opta în LNBM în timp ce formația din Cluj-Napoca este liderul la zi (14/0 la general) și campioana en-titre, iar CSO Voluntari (10/1), locul 4 în clasamentul la zi din LNBM este deținătoarea trofeului.

În acest sezon CSM Galați și Craiova s-au întâlnit într-un meci la Craiova, iar gazdele s-au impus cu 72-61, după trei sferturi echilibrate: 17-17, 14-12, 19-19 și un parțial în care gruparea gazdă s-a impus cu 22-13. Semifinala dintre CSM Galați și SCMU Craiova este programată să se dispute la 15 februarie, la 10 zile după meciul din campionat de la Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal