Sporting Liești revine luni la antrenamente

527
Sursa foto: Facebook/Sporting Liești Official

Gruparea gălățeană de Liga a III-a Sporting Liești are programată pentru luni, 24 ianuarie, prima ședință de pregătire din acest an. La reluarea pregătirilor sunt așteptați, în cea mai mare parte, aceiași jucători care au încheiat anul 2021. ”Nu vor fi schimbări majore în lot, vor pleca unul sau maximum doi jucători, iar lotul va fi completat cu alți unul sau doi, dar în principiu mergem pe același lot de jucători. Cred că avem un lot bun pentru a putea intra în play-off”, ne-a spus Dorinel Matei, președintele de la Sporting Liești.

Pregătirile se vor desfășura pe plan local, iar antrenamentele vor fi alternate cu meciuri de pregătire. După prima săptămână de pregătire Sporting Liești va susține un prim meci amical, vineri, cu CSM Galați, echipa de juniori pregătită de Viorel Tănase. În continuare au fost perfectate alte jocuri de pregătire: la 5 februarie, Sporting Liești va juca la Chiscani cu cei de la Sportul, apoi, la 12 februarie, cu Victoria Traian, 18 februarie, cu CSM Râmnicu Sărat, 26 februarie, cu Juniorul Vaslui. În programul de pregătire figurează și un meci amical cu cei de la Hușana Huși, dar la o dată ce urmează să fie stabilită. În partea a doua a campionatului Ligii a III-a pe banca tehnică se va continua Cristian Brăneț și Daniel Lovin.

După ce au disputat 15 etape din cele 18 ale sezonului regulat din Liga a III-a Sporting Liești este pe locul patru în clasamentul la zi din seria I, poziție ce asigură la finalul sezonului regulat calificarea în play-off-ul seriei. Lieștiul are un avans de un punct față de echipa de pe locul cinci, primul care asigură prezența în play-out, CSM Râmnicu Sărat.

La reluarea campionatului Ligii a III-a Sporting Liești va juca pe teren propriu cu Aerostar Bacău. În celelalte două jocuri rămase de disputat din sezonul regulat Sporting Liești va juca cu la Viitorul Ianca, 19 martie, și CSM Focșani, 26 martie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal