Victorie 3-0 pentru campioni contra Rapidului

98
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa masculină de volei CSM Arcada a obținut a 13-a victorie în ediția actuală a Diviziei A1. În etapa intermediară de la mijlocul săptămânii campionii s-au impus cu scorul 3-0 în meciul de pe propriul teren cu Rapid București. Pe seturi victoria formației pregătite de Sergiu Stancu a fost: 25-12, 25-17, 25-14.

Cu excepția celor doi jucători libero, Kantor și Cristudor, pentru CSM Arcada a punctat întreaga rotație trimisă în teren. Raic și Sestan au reușit câte zece puncte, Bala și Sobirov au contribuit cu câte nouă puncte, Vasile Talpă a reușit șapte puncte, coordonatorul Hernandez a reușit patru puncte, Magdas 3, Toro Ramella și Rață au contabilizat câte două puncte, în timp ce al doilea coordonator Teleleu a reușit un punct.

În clasamentul la zi din Divizia A1 de volei masculin CSM Arcada este pe primul loc cu 39 de puncte din 14 jocuri, patru puncte mai mult decât echipa de pe locul doi Steaua București, 35 de puncte, 14 jocuri. Liderul mai are două urmăritoare, SCM Craiova, locul trei la cinci puncte distanță și Dinamo, locul patru, formație ce se află la șase puncte în spatele liderului.

Pentru CSM Arcada urmează două jocuri consecutive pe terenuri străine. Prima dată sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 17.00, campionii vor juca pe terenul celor de la Știința Explorări Baia Mare în campionatul Diviziei A1, în timp ce marți, 1 februarie, de la ora 19.00, vor susține manșa tur din sferturile de finală CEV Cup în Polonia cu PGE Skra Belchatov.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal