Meciuri decisive de calificare în play-off pentru CSM Galați

500

Hocheiștii de la CSM Galați vor susține la finalul săptămânii meciurile decisive de accedere în grupa superioară a Campionatului Național de Seniori. Sâmbătă și duminică, 26 și 27 martie, în ambele zile începând cu ora 18.30, la Târgu Secuiesc, patinoarul ”Deme László”, hocheiștii de la CSM Galați vor juca cu cei de la Fenestela 68 meciurile decisive de calificare în play-off.

CSM Galați este pe locul patru în CNS înaintea jocurilor de la Târgu Secuiesc, cu 45 de puncte din 26 de jocuri, cinci puncte avans față de cei de la Fenestela, formație ce are două meciuri mai puțin disputate.

Jocurile de la Târgu Secuiesc vor fi în premieră pentru CSM Galați. În acest sezon cele două echipe s-au întâlnit în două jocuri la Galați, iar formația gălățeană s-a impus cu 3-1 și 6-5, a doua victorie fiind obținută în patru reprize. Pentru CSM Galați jocurile de la Târgu Secuiesc sunt ultimele din sezonul regulat, în timp ce formația din Covasna mai are de disputat două meciuri cu cei de la ACSH Gheorgheni.

Asociația Club Sportiv Hockey Club Fenestela ’68 este o echipă originară din județul Covasna ce își dispută jocurile de pe teren propriu la patinoarul ”Deme László” din Târgu Secuiesc. Echipa din Covasna este la sezonul de debut în CNS, iar meciurile din finalul săptămânii vor fi în premieră. Pentru Fenestela ’68 evoluează și câțiva foști jucători ai Galațiului, portarul Laszlo Arnold, cel care a fost în poartă când Dunărea a câștigat Cupa, Elod Antal, Biro Matyas, Biro Otto, Sergei Paior, ultimii trei jucători ai CSM Galați în sezonul trecut.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal