Oțelul a încheiat cu victorie meciurile de verificare

206
foto: Facebook/SC Oțelul

Principală favorită la promovarea în eșalonul superior gruparea gălățeană de Liga a III-a Oțelul a încheiat jocurile de verificare din pauza de iarnă cu o victorie. Roș-alb-albaștrii lui Dorinel Munteanu au jucat vineri, pe stadionul ”Portu Roșu” cu colega de eșalon Sporting Juniorul Vaslui, formație ce activează în seria I din eșalonul trei.

Jocul cu cei de la Vaslui, echipa de pe locul opt din seria I, s-a încheiat cu victoria, scor 4-1, la pauză 3-0, a formației gălățene. Nica a marcat o dublă, Cîrjan și Savu au completat lista marcatorilor.

Înaintea testului cu cei de la Sporting Juniorul formația gălățeană a susținut alte șase jocuri de verificare. Ca repere au fost jocurile cu cele două echipe de Liga a II-a Concordia Chiajna și FC Buzău, locurile 5 și 6 din Liga a II-a. În primul test, cel de la Chiajna formația gălățeană a condus cu 2-0 la pauză, dar la final meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, în timp ce testul de la Buzău s-a încheiat cu victoria echipe din liga secundă, scor 1-0.

  • Rezultatele Oțelului din meciurile de pregătire:
    • Oțelul – Sporting Juniorul Vaslui 4-1 (Nica două, Cîrjan, Savu)
    • Oțelul – Hușana Huși 1-0 (Cîrjan)
    • FC Buzău – Oțelul 2-1 (Nica)
    • Concordia Chiajna – Oțelul 2-2 (Yabre, Jardan)
    • Aerostar Bacău – Oțelul 0-0
    • Oțelul – Astra Giurgiu 3- 0 (Cisotti, Green, Crîcimari)
    • Oțelul – Covurluiul Târgu Bujor 6-0 (Cîrjan două, Sîrghi, Râpan, Nica, Green).

Pentru formația gălățeană urmează debutul în meciurile oficiale din 2022. Sâmbătă, 12 martie, de la ora 15.00, Oțelul va juca pe terenul celor de la CS Făurei în etapa a 16-a din Liga a III-a, seria a II-a. Oțelul este pe primul loc în seria de Liga a III-a cu 37 de puncte, două puncte mai mult decât echipa de pe locul doi CSM Focșani.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal