Pas uriaș spre play-off. CSM Galați s-a impus în primul meci cu Fenestela

430
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Hocheiștii de la CSM Galați au făcut un pas uriaș spre grupa superioară din Campionatul Național de Seniori. În primul meci al dublei de la Târgu Secuiesc cu cei de la Fenestela 68 formația gălățeană s-a impus cu scorul 5-3 (1-2, 1-0, 3-1).

În victoria de la Târgu Secuiesc hocheiștii gălățeni au revenit de la 0-2, avantaj creat de gazde după 11 minute. Makarov, în minutul 14 a marcat pentru 2-1, egalarea a fost adusă de Hildebrand, în minutul 28, 2-2 fiind și socrul după 40 de minute. În debutul reprizei a treia Constantin a trecut CSM Galați în avantaj, scor 3-2, în minutul 46, iar Kulikov a urcat avantajul gălățenilor la 4-2 în minutul 47. Gazdele au revenit la 3-4 cu șase minute înainte de final, gol ce a determinat echipa covăsneană să abordeze ultimele minute din meci fără portarul Arnold Laszlo între buturi. Decizia a fost taxată de gălățeni, iar cu o seucndă înainte de final Kirichenko a marcat pentru 5-3.

Cu cele trei puncte din jocul de la Târgu Secuiesc formația gălățeană ajunge la 48 de puncte din 27 de jocuri, opt puncte mai mult decât cei de la Fenestela, formație ce are două meciuri mai puțin disputate, restante cu ACSH Gheorgheni. Duminică, de la ora 18.30, CSM Galați va juca al doilea meci din dubla cu Fenestela, joc în care trebuie să câștige un puncte pentru a obține calificarea, și matematic, în Grupa A la finalul sezonului regulat, play-off.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal