Victorie 4-0 în închiderea sezonului regulat pentru CSM Galați

461
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Chiar dacă aveau nevoie doar de un punct pentru a obține calificarea în grupa locurilor 1-4 la finalul sezonului regulat, hocheiștii de la CSM Galați le-au câștigat pe toate cele trei în ultimul lor meci din sezonul regulat. Formația gălățeană a învins cu socrul 4-0 (0-0, 3-0, 1-0), Fenestela 68 contracandidata gălățenilor la locul din grupa celor mai bune patru echipe din Campionatul Național de Seniori.

Evgeni Chemerilov a deschis socrul în a doua jumătate a meciului, minutul 31, Mircea Constantin a dublat avantajul gălățenilor în minutul 37, iar Constantin Kulikov a urcat tabela la 3-0 la 44 secunde distanță. Tabela a fost închisă de Vitali Kiricheno, în minutul 49, cu un gol marcat în situație de superioritate numerică.

Cu 51 de puncte din 28 de jocuri CSM Galați a încheiat sezonul regulat din CNS pe locul patru, iar în faza a doua a campionatului va juca în Grupa A, alături de: SC Miercurea Ciuc, CSM Corona Brașov și ACSH Gheorgheni.

În Grupa A se vor juca meciuri fiecare cu fiecare, tur-retur, etape duble, iar echipele își vor păstra punctele obținute din meciurile directe din sezonul regulat dintre cele patru componente ale grupei.

CSM Galați:

  • Onodi Otto, Szopos Magor – portari;
  • Evgeni Emelianenko, Siarhei Kapiletss – Vitalii Kirichenko, Aleksander Neznamov, Mircea Constantin;
  • Hildebrand Szabolcs, Denis Makarov – Evgeni Chemerilov, Constantin Kulikov, Yuri Nazarov;
  • Cătălin Berdilă, Szocs Attila – Remus Gheorghe, Roland Ivacson, Vladislav Teamriuc – Adrian Ionescu;
  • Vladimir Klinga, Cornel Chiriță – antrenori.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal