7 lucruri pe care trebuie să le știi despre ponturile la pariuri în 2022

51

Dacă joci la pariuri sportive, ai idee cât de dificil este să găsești selecții cu șanse mari de câștig, mai ales în zilele în care sunt foarte multe meciuri și nu știi pe care să îl analizezi mai întâi. Ai o alternativă: să aloci mult timp pentru a găsi singur cele mai bune pariuri sau să apelezi la pronosticurile oferite de un tipster.
Pentru o experiență de joc cât mai plăcută, te sfătuim să îți deschizi cont la operatori serioși, care să îți ofere suportul necesar în cazul în care ai probleme sau nelămuriri, indiferent de mijlocul de comunicare ales. De exemplu, la contact Superbet găsești număr de telefon, email și live chat.
Revenind la ponturi, iată 7 lucruri pe care trebuie să le știi în cazul în care nu vrei să te bazezi numai pe inspirația ta:

 • Există ponturi plătite și ponturi gratuite
  Există foarte multe site-uri și conturi/pagini pe Facebook pe care sunt postate ponturi. Unele sugestii de pariere sunt accesibile doar contra cost, în timp ce altele sunt la liber. Site-urile care oferă pronosticuri gratuite sunt și ele de două feluri: există platforme pe care poți vedea toate informațiile imediat cum accesezi url-ul, în timp ce pe alte site-uri trebuie să te înregistrezi, chiar dacă nu plătești niciun ban.
 • Ponturile plătite sunt de două feluri
  Ponturile plătite sunt de două feluri: predicții primite prin mesaj privat pe baza unui abonament și „ponturi sigure sută la sută”, cumpărate „la bucată”. În ceea ce privește prima categorie, trebuie spus că pentru o anumită sumă de bani primești un număr de pronosticuri. Tipsterul te avertizează din start că nu garantează că vei avea profit, ci doar promite că va face tot ce depinde de el ca să te ajute să câștigi bani.
  „Ponturile sigure sută la sută” sunt doar niște păcăleli. Având o oarecare experiență ca parior, știi foarte bine că nimeni nu poate garanta pentru un anumit rezultat. Acești indivizi (nu îi putem numi tipsteri), care îți cer chiar și sute de euro, susțin că au informații din interior despre blaturi. Este absurd!
 • Statisticile pe site-urile cu abonament pot fi mincinoase
  Așa cum am spus, tipsterii care îți ofertă posibilitatea de a te abona sunt mai sinceri și nu exclud că ai putea să ieși pe minus. Această sinceritate poate merge, însă, până la o anumită limită. Pentru a atrage clienți, unii dintre ei postează bilanțuri false pe site-uri, editând ponturile după terminarea partidelor. De asemenea, ei își pun prietenii să posteze review-uri în care sunt lăudați, de tipul: „Am avut super profit în ultimele șase luni cu ponturile de la …”.
 • Tipsterii buni „văd” ce nu vede toată lumea
  De obicei, tipsterii buni nu dau ponturi de genul „FCSB o învinge acasă pe FC Argeș”. Acest „pont” poate fi identificat și de cineva care se uită la fotbal o dată pe lună. Specialiștii profită de modelele de analiză proprii și găsesc selecții cu șanse mari de câștig pe care ceilalți „nu le văd”.
 • Competițiile de nișă au mai multe șanse de a face profit
  Există și o categorie de tipsteri care sunt specializați pe competiții de nișă. O asemenea competiție poate fi campionatul Sloveniei, al Serbiei sau chiar al Bulgariei. De obicei, acești pariori colaborează cu tipsteri din țările respective și primesc informații pe care, singuri, nu ar ști unde să le caute. Cu timpul, devin tot mai buni în a pronostica rezultatele meciurilor care se joacă în acele competiții.
 • Ponturile care nu sunt însoțite de analize nu prezintă încredere
  Prin definiție, un pont credibil este concluzia unei analize în care sunt luați în considerare toți factorii care pot influența ce se întâmplă în meci: echipe probabile, absenți, motivație, formă, atmosferă ș.a. Dacă o asemenea analiză nu însoțește pontul, atunci sunt semne de întrebare. Poate că tipsterul a copiat predicția de pe alte site…
 • Site-urile cu ponturi gratuite sunt cele mai de încredere
  Site-urile cu ponturi gratuite sunt cele mai de încredere, pentru că tipsterii nu au de ce să își falsifice bilanțul. În plus, aceste site-uri cooptează în colectiv fie jurnaliști de sport, fie alți oameni care au legătură directă cu fenomenul sportiv. Dacă te vei uita pe site-ul comunității pariorilor online din România, vei vedea că sunt pariori care au obținut profit în fiecare lună din ultimul an, iar tu ai acces zi de zi ce postează, fără să plătești un ban.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal