Pas decisiv spre promovare!

201
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Handbalistele de la CSM Galați au făcut un pas decisiv spre promovarea în Liga Națională. Cu trei etape înaintea finalului sezonului formația pregătită de Vali Costea a trecut pe teren propriu de una dintre contracandidate CSM Unirea Slobozia.

După un joc dominat în integralitate, CSM-ul gălățean s-a impus cu scorul 24-19, la pauză 12-8. Victoria din jocul cu Slobozia, formația de pe locul trei, le asigură în mare măsură prima poziție la finalul sezonului fetelor de la CSM Galați. La finalul sezonului, meciuri tur + retur, echipa de pe primul loc promovează direct în Liga Națională.

Cu trei etape rămase de jucat din Divizia A, Seria A, CSM Galați conduce în clasament cu 54 de puncte din 20 de jocuri, cinci puncte mai mult, dar și un joc în plus, față de echipa de pe locul doi CSM Corona Brașov.

Până la finalul sezonului CSM Galați mai are de jucat trei meciuri. Etapa viitoare, 3 mai, pe terenul celor de la CSM Roman, locul 8, În penultima, 25 mai, etapă a sezonului vor juca pe propriul teren cu CSM București II, locul 7, în timp ce sezonul va fi încheiat de formația gălățeană la 29 mai, cu jocul de pe terenul echipei de pe locul 4, CSU Neptun Constanța.

Pentru CSM Galați urmează un nou meci pe teren propriu, marți, 3 mai, de la ora 17.00, formația gălățeană va juca cu Măgura Cisnădie în faza sferturilor de finală din Cupa României.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal