Cristi Ștefu: ”Avem campioni de caracter!”

202
foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat/CS United Galați

Echipa de futsal United Galați a reușit dublă istorică în acest sezon. După ce a câștigat Cupa României, în finală cu Autobergamo Deva, formația gălățeană a triumfat și în finala campionatului Ligii I. Cu scorul general 3-1 trupa pregătită și sprijinită din teren de Florin Ignat a câștigat al doilea titlu de campioană a României după o finală cu același adversar Autobergamo Deva.

Președintele clubului United, Cristi Ștefu, a apreciat la finalul finalei receptivitatea publicului prezent la meciurile din finală de la Sala Sporturilor. ”Este o senzație extraordinară. Am avut parte de o sală arhiplină. Cred că principalele obiective au fost să satisfacem publicul și să culegem roadele. Drept dovadă, iată rezultatul”, a declarat Cristi Ștefu.

Finala nu a debutat tocmai fericit pentru cei de la United. Primul meci al luptei pentru titlu a fost pierdut de formația gălățeană, scor 2-4, la Deva, în timp ce în al doilea Florin Ignat și ai lui au revenit de la 0-3. Cristi Ștefu a apreciat puterea jucătorilor de a reveni în finală, după primul meci de la Deva, sau de a menține avantajul cum au făcut gălățenii în meciul patru al finalei.

”Am crezut întotdeauna. Mai mult decât mine au crezut alții pe lângă noi, din ce am văzut. Multă lume a fost mai optimistă decât mine. Personal am avut o reținere, dar mă bucur că a ieșit așa de bine. Acești băieți au dat dovadă de caracter. E mare lucru să poți să întorci un rezultat. Am demonstrat în acest sezon, atât în Cupă cât și în campionat, că avem puterea să întoarcem un rezultat, dacă începem mai greu, avem puterea să ținem de un rezultat”, a spus Cristi Ștefu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal