CSM Galați și-a creionat lotul pentru noul sezon din LNBM

189
Sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

După un sezon în care a încheiat pe locul 14, echipa de baschet de la CSM Galați se gândește deja la noua ediție a LNBM. Un campionat ce se va desfășura după un nou format, dar și cu un număr mai mare de echipe, de la 16 la 18. În direct la Lider Sportiv, de la radio Pro Lider FM, 92,4 FM sau www.liderfm.ro, Florin Nini, responsabilul cu pregătirea tehnico-tactică de la CSM Galați, a anunțat că deja au demarat tratativele pentru echipa de baschet de la CSM Galați din sezonul viitor.

”În primul rând la nivel de organizare a secției de baschet ne-am făcut oarecum temele și am reușit să prelungim contractele cu jucătorii români, atât cu cei din Galați cât și cu cei din celelalte orașe. Urmează să avem discuții cu Vlad Alexandru. David Stan, Marius Ciotlăuș sunt alături de noi, Alexandru Duică este și el alături de noi în sezonul viitor. Încercăm să semnăm cu jucători români pe care să ne bazăm în următorii doi ani”, a spus Nini.

Tehnicianul grupări gălățene a anunțat că din jucătorii străini ce au activat în sezonul recent încheiat se încearcă păstrarea a 1-2 jucători. ”Și la nivelul jucătorilor străini va fi vorba de o negociere. Sunt mulți care merită felicitări. Poate cu o mențiune pentru Javon (Ferguson – Masters). Intenția noastră este de a păstra 1-2 jucători pentru a avea asigurată continuitatea. Urmează negocierile, să vedem cerințele lor. Bugetul nostru nu va suferi o creștere spectaculoasă, drept pentru care vom depinde foarte mult de păstrarea unor jucători străini de valoare”, a declarat Florin Nini.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal