Florin Nini, despre parcursul CSM Galați: ”A fost un sezon sinuos”

157

Echipa de baschet de la CSM Galați a încheiat recent încheiata ediție a Ligii Naționale pe locul 14. Din sezonul recent încheiat de formația gălățeană se remarcă parcursul echipei din Cupa României, acolo unde a jucat la turneul final. Antrenorul de la CSM Galați, Florin Nini, a oferit concluziile sezonului în direct la Lider Sportiv, de la Radio Pro Lider FM 92,4 FM sau www.liderfm.ro.

”A fost un sezon extrem de sinuos. Un sezon ”nebun” din multe puncte de vedere. În ceea ce ne privește aș aminti alcătuirea echipei, modul în care am reușit să ne motivăm la începutul sezonului când am reușit calificarea în sferturile de finală, în dauna echipei din Pitești.

Ne așteptam și în campionat să avem o evoluție bună din Cupă, în dauna echipei din Pitești. Deși am avut evoluții bune, în campionat ele nu ne-au dus tot timpul către victorie. Aș amintit legat de parcursul de campionat cele două victorii cu Steaua, o echipă cu renume și obiective de play-off.

A venit calificarea în Final Four-ul Cupei României, acolo unde am disputat semifinala în fața echipei din Craiova și mă bucur că acolo am arătat bine, deși veneam ca outsider. Am reușit să ținem trei sferturi Craiova în șah, iar pe final gazdele și-au adjudecat victoria și calificarea în finală.

Campionatul ne-a găsit cu trei victorii consecutive, din nou la Pitești, și sigur meciurile de acasă cu Voluntariul și Sibiul, jocuri în care a fost nevoie de o repriză de prelungiri pentru a se decide învingătoarea. Baschetul gălățean ar trebui să aibă parte de o perioadă de reconstrucție. Va trebui să aducem cât mai mulți practicanți în așa fel încât ei să ajungă în număr cât mai mare în angrenajul echipei”, a spus Nini. â

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal