Luptă încinsă între Gloria Ivești și Voința Cudalbi pentru locul doi în Liga a IV-a

431
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Chiar dacă se cunoaște campioana în campionatul primului eșalon județean se păstrează suspansul în ceea ce privește locurile de pe podium, ordinea lor. Cele două echipe implicate în lupta pentru medalii, Gloria Ivești și Voința Cudalbi au continuat seria victoriilor în etapa 20-a din Liga a IV-a.

Gloria a jucat la Tulucești, cu Agrostar, și s-a impus cu scorul 3-1. Victoria nu le-a fost deloc facilă jucătorilor Gloriei, pentru a învinge jucătorii formației din Ivești au revenit de la 0-1, scorul de după 45 de minute.

Voința Cudalbi, cealaltă echipă echipă implicată în lupta pentru medalii a jucat duminică pe teren propriu cu Răzeșii Vale Mărului și s-a impus cu scorul etapei 13-2, la pauză 6-1.

Celelalte rezultate din etapa a 20-a: Viitorul Umbrărești – Avântul Drăgănești 7-1, Covurluiul Târgu Bujor – Victoria Independența 1-0, Avântul Vânători – Quantum club Galați 1-3.

Unirea Braniștea, deja campioana județeană, nu a jucat în etapa a 20-a, jocul de la Ghidigeni cu cei de la Muncitorul a fost amânat. Cu 19 meciuri disputate echipa din Braniștea conduce în Liga a IV-a cu 57 de puncte. Gloria Ivești este pe doi cu 49 de puncte, urmată de Voința Cudalbi cu același număr de puncte, 49. Pe patru este Quantum Club Galați cu 34 de puncte, iar pe cinci au urcat cei de la Covurluiul Târgu Bujor cu 29 de puncte.

Etapa viitoare este programat derby-ul mic al campionatului Gloria Ivești – Voința Cudalbi. Meciul se va juca pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești sâmbătă, 28 mai, de la ora 13.30. Celelalte jocuri din etapa a 21-a: Avântul Drăgănești – Avântul Vânători, Victoria Independența – Quantum Club Galați, Muncitorul Ghidigeni – Viitorul Umbrărești, Răzeșii Valea Mărului – Unirea Braniștea, Covurluiul Târgu Bujor – Agrostar Tulucești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal