Naționala României joacă sâmbătă la Polivalentă în Liga de Argint

93
foto: FR Volei/Facebook

Echipa națională de volei masculin a României va juca sâmbătă primul meci din serie celor trei programate în această perioadă de la Galați. Tricolorii lui Sergiu Stancu vor juca, începând cu ora 14.00, cu echipa națională a Macedoniei de Nord, în etapa a II-a din Liga Europeană de Argint.

”Vom avea un meci forte greu. Macedonia de Nord este o echipă foarte bună care a pierdut accederea în Liga de Aur după un meci cedat cu scorul 3-2. Au în lot jucători care au câștigat campionate în Franța, care au evoluat în Japonia, Polinia. Unul dintre componenții naționalei Macedoniei de Nord a bătut, cu ACH Ljubljana, Steaua cu 3-0. este un jucător foarte bun, fratele său joacă în Bulgaria la o echipă din Liga Campionilor. Extremele joacă în Europa. Un alt jucător al Macedoniei de Nord este Filip Despotovski, fost jucător în România la mai multe echipe. Macedonia de Nord formează o echipă foarte bună. Ne așteptăm la un meci foarte greu”, a spus Sergiu Stancu, selecționerul echipei naționale a României.

Pentru cele două adversare de sâmbătă va fi al doilea meci din actuala ediție a Ligii de Argint. România a învins cu scorul 3-1 în precedenta etapă în Albania, selecționata Albaniei, în timp ce Macedonia de Nord a învins, la Skopje, selecționata Bosniei și Herțegovina.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal