Oțelul își cunoaște adversarul de la baraj. Dorinel: ”Tot lotul de jucători trebuie să fie într-o formă bună”

8298
foto: SC Oțelul/Facebook

În ultimul meci de pe teren propriu din play-off-ul campionatului Ligii a III-a Oțelul și-a învins principala contracandidată din sezon, CSM Focșani, cu socrul 3-0. Mulțumit de evoluția roș-alb-albaștrilor managerul tehnic Dorinel Munteanu a declarat. ”Toți jucătorii s-au ridicat la nivelul meciului. Le-am cerut, în primul rând, concentrare, în al doilea rând individual, și la nivel de echipă să dea totul pe teren. Așa s-a întâmplat. Chiar dacă în prima repriză am avut numai 1-0, putea fi alt scor. Dar repriza a doua am controlat-o în totalitate și am marcat de două ori”.

După meciul de la Buzău, programat pentru vineri, de la ora 18.00, pe stadionul ”Metalul” cu cei de la Metalul Buzău, formația gălățeană va intra în cea mai importantă fază a campionatului, barajele de promovare. În semifinale Oțelul va juca cu Foresta Suceava, a doua clasată din seria I. Dorinel a declarat că echipa își concentrează atenția pentru meciul de la Buzău. ”Noi trebuie să ne concentrăm la fiecare joc, chiar la jocul de la Buzău, ca echipa să fie în formă la primul meci de baraj. Știam că vom juca cu Foresta Suceava în semifinalele barajului. Ne concentrăm pentru jocul de la Buzău ca tot lotul de jucători să fie într-o formă bună”, a spus Dorinel.

Primul meci al semifinalei barajului de promovare se va juca la Suceava, 25 mai, ora 18.00, iar returul va fi la Galați, 28 mai, ora 17.30. Cele două formații s-au întâlnit și în sezonul trecut în aceeași fază, atunci Oțelul a trecut cu scorul de 3-0 la general, după 3-0 la Galați, în tur, și 0-0 în retur la Suceava. Învingătoarea din barajul Oțelul – Foresta va juca în finala barajului pentru promovarea în Liga a II-a cu învingătoarea din barajul Dante Botoșani – CSM Focșani.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal