Phoenix Basketball Camp revine cu ediția a V-a

76

Unul dintre cele mai titrate cluburi gălățene, Academia de baschet Phoenix Galați, continuă să desfășoare acțiuni de dezvoltare a sportivilor implicați în fenomenul baschet. În acest sens clubul gălățean pregătește a cincea ediție a Phoenix Basketball Camp. Detalii despre ediția din acest an a Campusului a oferit în direct la Lider Sportiv, 92,4 FM sau www.liderfm.ro, președintele Academiei de Baschet Phoenix Galați, Florin Nini.

Va fi o ediție extrem de puternică, extrem de valoroasă. În acest moment suntem in tratative, avem garanția că vor fi dar, așa am convenit inițial, să parafam înțelegerile. Vom avea antrenori extrem de valoroși, de asemenea vom benefica de o aparatură și de o tehnologie deosebită, care, în afara pregătirii individuale și a pregătirii de echipa, va ajuta participanții la Campus să aplece cu o fișă cu testări tehnice. Cu aceste fișe jucătorii se întorc la cluburi, se creează premisa pentru perfecționare și de a crește în valoare. Este un lucru unic care se face în general în campusuri”. Vârsta copiilor participanți la campus este cuprinsă între 13 și 18 -19 ani. Grupele vor fi alcătuite pe criteriul vârstei, al experienței și al valorii individuale”, a spus Nini.

Florin Nini a mai spus că pe lângă baschet, participanții la Campus vor avea parte și de activități extra-sportive. ”Rețeta este, să spun așa, o combinație între baschet și fun (distracție). Noi dorim să fi un campus de perfecționare, să fie un campus de performanță”. Conform lui Florin Nini participanții la campus vor vizita obiectivele turistice din Galați. Nu vor lipsi plimbarea pe Dunăre sau vizitele de la Grădina Botanică.

Ediția din acest an a Phoenix Basketball Camp va fi internațională. Asta nu doar prin participarea antrenorilor străini cât și a sportivilor din afara României. ”Vom avea antrenori de baschet, antrenori de pregătire individuală, de pregătire fizică. Campusul din acest an se va desfășura pe parcursul a opt zile. El va aduce în Galați peste 60 de copii. Avem deja cereri de la copii din alte orașe. Vom avea și participare internațională. Avem doi copii din Serbia care vor veni la Campus. Acest lucru ne onorează. Va fi un eveniment de care cei care vor participa își vor aduce aminte cu plăcere”, a declarat Nini.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal