Reprezentare generoasă a campioanei în Liga de Argint

285
sursa fotografii: CS Arcada Galați/Facebook

Reprezentativa de seniori a României pregătește în aceste zile participarea în Liga Europeană de Argint (Silver League). Tricolorii și-au stabilit ca baza de pregătire Sala Sporturilor ”Dunărea”, acolo unde România va juca și meciurile de pe teren propriu.

Pregătirea tricolorilor este condusă de echipa tehnică cu care CSM Arcada a triumfat în cele două competiții interne, Cupa și campionatul Diviziei A1. Pe lângă selecționerul Sergiu Stancu, de pregătirea jucătorilor echipei naționalei a României se mai ocupă antrenorul secund Răzvan Tănăsescu, fizioterapeutul Eugen Pascale, dar și statisticianul Filip Markovic.

În lotul selecționatei României se regăsesc patru jucători ai campioanei: Marian Bala – extremă, Alexandru Rață – universal, Andrei Butnaru – centru și Vlad Kantor – libero.

România va juca în Grupa B a Ligii Europene de Argint, al doilea eșalon valoric continental al voleiului masculin, alături de selecționatele din Macedonia de Nord, Bosnia și Herțegovina și Albania.

Primul meci în actuala ediție a Ligii de Argint va fi jucat de selecționata României contra reprezentativei Albaniei, la Tirana, la 25 mai. În orașul nostru echipa națională de volei masculin va susține trei jocuri. Primul este programat pentru 28 mai, contra selecționatei Macedoniei de Nord. La 1 iunie, România va juca cu Bosnia și Herțegovina, în timp ce al treilea meci de la Galați va fi susținut de echipa națională la 12 iunie, contra selecționatei Albaniei.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal