Retrogradarea nu sperie FC Universitatea. ”Play-out-ul ne va ajuta să omogenizăm echipa”

136

După patru sezoane consecutive de activitate în primul eșalon, echipa de fotbal feminin FC Universitatea Galați mai are șanse doar teoretice de salvare de la retrogradare. Chiar dacă din sezonul viitor gruparea va lua drumul Ligii a II-a, antrenorul și președintele de la FC universitatea consideră că meciurile din play-out-ul Ligii I vor ajuta echipa în armonizarea relațiilor de joc.

”Acest final de play-out ne va ajuta să omogenizam echipa, ca în sezonul viitor să dăm o replică cât mai bună în Liga a doua. Acolo vom întâlni foste echipe de Liga 1 și aici mă refer la Navobi Iași, Selena Constanța și cu siguranță CSS Târgoviște, dar să nu uitam și de celelalte echipe care au crescut din toate punctele de vedere”, ne-a spus Gabriel Călinescu.

Chiar dacă va evolua în liga secundă din sezonul viitor clubul gălățean apreciază eforturile depus de jucătoarele care au rămas alături de echipă în această perioadă, cel mai greu sezon de la înființare. ”Îmi felicit echipa pentru ambiție, dăruire și pot să zic că, datorită lor avem posibilitatea să vorbim de ultimele meciuri din acest sezon și sa ne gândim la următorul sezon. Noi fără implicarea lor nu existam cu atât mai mult că au rămas alături de noi în cea mai grea perioadă de la înființare. Le sunt recunoscător pentru tot și în timp împreună vom ajunge acolo unde ne dorim”, ne-a declarat Gabriel Călinescu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal