Analiza bazelor sportive din Galați: ”Suntem la pământ!”

506

În direct la Lider Sportiv, 92,4 FM sau www.liderfm.ro, omul de fotbal Cătălin Savu, conferențiar al Universității ”Dunărea de Jos” din Galați, a făcut o analiză a bazelor sportive, stadioanelor, din Galați.

”Am militat pentru construirea unui stadion la Galați. Actualele baze sportive nu corespund standardelor naționale, nu mai vorbim de cele internaționale. Practic stadionul ”Oțelul” este singurul rămas în discuție, de ”Dunărea” nici nu poate fi vorba pentru că știm cu toții cum arată atât suprafața de joc cât și tribunele”, a spus Savu.

Conferențiarul Cătălin Savu consideră că stadionul ”Oțelul” are nevoie de lucrări de modernizare, dar pentru zona Galați – Brăila este nevoie de un stadion nou.

”La stadionul ”Oțelul”, din punctul meu de vedere, ar trebui măcar ”umblat” la el. Deși un stadion precum cel de la Arad, nu neapărat de 25-30 de mii de locuri, de 15-20 de mii de locuri, ar fi util pentru Galați. Deși Galațiul este un oraș mare, îl văd unindu-se cu Brăila, atunci am avea al doilea centru urban din România, după București. Dacă echipa ar ajunge acolo unde ne dorim, poate chiar în cupele europene, mai e mult până acolo, stadionul s-ar umple. Plus faptul că ar putea juca echipele naționale acolo, de seniori, de tineret, de juniori. La bazele sportive nu aveam prea multe de discutat, suntem la pământ”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal