Studenții, așteptați la ”joacă” în cadrul Olimp X

51

Liga Studenților din cadrul Universității ”Dunărea de Jos” din Galați, organizează în perioada 22 – 29 mai, proiectul Olimp X. În cadrul evenimentului studenții Universității gălățene sunt așteptați să participe la o serie de probe sportive, totul sub tutela Olimp X.

Legat de proiectul Ligii Studenților Gălățeni au vorbit la Lider Sportiv, de la Radio Pro Lider FM, 92,4 FM sau www.liderfm.ro, doi dintre coordonatorii proiectului Alexandru Vlad, președintele LSG, și Mădălin Stroe coordonator LSG Olimp X.

În cadrul Olimp X vorbim despre integrarea studenției prin sport. Facem acest proiect pentru a aduce laolaltă studenții și pentru a se distra. Pe lângă facultate, studii și examene să fie și partea de distracție. Ne dorim să aducem în cadrul proiectului cât mai mulți studenți. În momentul de față avem înscriși peste 80, ne dorim să ajungem la un minim de 250”, a spus Alexandru Vlad.

Despre programul Olimp X a vorbit Mădălin Stroe. ”Prima zi de Olimp X este 22 mai, atunci când avem programată ”operațiunea monstru”, concursul de pescuit. Acesta se va desfășura la balta Mața Rădeanu, iar plecarea este programată pentru ora 5.00. A doua zi, 23 mai, avem competiția de fotbal.

Aceasta se va desfășura pe terenul de minifotbal de la Sala de Sport ”Florin Balaiș”, startul este programat pentru ora 10.00. Pe 24 mai, de la ora 10.00, o să avem competiția de volei, care se va desfășura tot la Sala ”Florin Balaiș”.

În aceiași zi, de la ora 13.30, va debuta competiția de tenis cu piciorul, în fața Căminului D. Concursul de tenis de masă va începe la 25 mai, ora 10.30, în incinta Facultății de Educație Fizică și Sport. Proba de streetball va avea loc la Sala ”Florin Balaiș”, ora 10.00, 26 mai, iar pe 27 mai, vom avea concurs de probe fizice la sala ”Florin Balaiș”, ora 10.00.

Vom avea și o probă de e-sport FIFA 22, locația de desfășurare va fi anunțată după ce se va încheia sesiunea de înscrieri. Pe 29 mai, va avea loc gala de premiere și meciuri demonstrative”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal