United preia conducerea în finală după monster game-ul lui Daniel Araujo!

470
sursa foto: CS United Galați/facebook

Vicecampionii de la United mai au nevoie de o victorie pentru a deveni campionii României, 2021-2022. În finala cu Autobergamo Deva formația gălățeană a preluat conducerea, scor 2-1, după ce a învins cu scorul 5-2 echipa din Hunedoara în meciul trei al seriei, cu patru dintre goluri marcate de Daniel Araujo, iar la al cincilea brazilianul a fost pasator.

Meciul de luni s-a jucat cu casa închisă, porțile sălii au fost închise, din cauza numărului mare de spectatori ce doreau să intre în sală, înainte de a începe meciul.

Jocul a fost început în forță de formația gălățeană, iar după opt minute United avea deja avantaj consistent, scor 3-0. Araujo a deschis scorul când mai erau de jucat 18.23 minute din prima repriză, tot brazilianul cu cetățenie română a marcat pentru 2-0, golgeterul gălățenilor a speculat o greșeală lui Voin, portarul de la Deva.

Araujo a fost coautor la golul de 3-0 al United, a pasat din corner la Cireș cu 8 minute rămase din prima parte. La 0-3 echipa din Deva a jucat cu 5 contra 4, cu fly goalkeeper. A marcat Burdujel, în urma atacurilor echipei din Deva, dar în proprie poartă.

În partea secundă Deva a căutat cu disperare egalarea, a jucat mai mult fără portar. Cârdei, din propria poartă, și Araujo încercat poarta goală a echipei din Deva, dar brazilianul a fost cel mai aproape, a trimis în bara porți goale. Deva a izbutit și a marcat pentru 3-2 când mai rau 6.39 minute din meci, prin brazilianul Sase.

Momentul mai greu din meci a fost depășit de United, antrenorul – jucător de la United Florin Ignat a trimis în bară cu mai puțin de patru minute înainte de final, iar golgheterul Araujo cu 2.30 înainte de final a refăcut avansul confortabil al gălățenilor. Meciul s-a închis de un nou gol marcat de Araujo, al patrulea, de data asta din lovitură de pedeapsă, 10 metri, ca urmare a celor șase greșeli acumulate de echipa din Deva.

Cu 2-1 scorul după trei meciuri finala United – Autobergamo Deva continuă și marți. De la ora 19.00, jucătorii lui Florin Ignat au nevoie de o victorie pentru a câștiga titlul de campioană a României.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal