Universitatea ”Danubius” premiază vicecampioana națională U15 de la Academia Phoenix

67

Academia de Baschet Phoenix Galați a demarat de ceva vreme un parteneriat cu Universitatea ”Danubius” Galați. Prin intermediul parteneriatului Universitatea gălățeană sprijină o parte din activitățile specifice ale Academiei. Despre parteneriatul dintre Academia Phoenix și Universitatea ”Danubius” a vorbit la Lider Sportiv, șeful Academiei, Florin Nini.

”Avem o colaborare cu Universitatea ”Danubius”, o instituție de învățământ superior care a înțeles impactul sportului în comunitate. Prin Clubul Sportiv Universitar Danubius am reușit să facem acțiuni și proiecte comune. Concret, una din acțiuni va avea loc pe 19 mai. Universitatea pe baza proiectului de colaborare va premia echipa de U15 vicecampioni naționali și echipa de fete, participantă la turneul final. Copii să înțeleagă că după muncă, perseverență și seriozitate urmează și răsplata. Va fi un eveniment care se va desfășura în Aula Universității Danubius”.

Conform lui Florin Nini Universitatea a susținut o parte dintre costurile aferente echipei U16 a Academiei. Mai mult, la finalul clasei a 12-a componenții Academiei pot primi burse universitare din partea Universității ”Danubius”.

Altfel, echipa U15 a Academiei Phoenix Galați a devenit vicecampioană națională în urma turneului final disputat în perioada 23-27 martie, la Târgoviște. Lotul de jucători al Academiei de Baschet Phoenix Galați a fost: David Mărgărit, Ianis Mihai, Rareş Nedelcu, Luca Arfire, Marian Ghiran, Tiberiu Chiper, David Brăilescu, Sebastian Boghean, Andrei Ciulin, Luca Dumitru, Cosmin Buboiu, Matei Şorodoc. Antrenori: Dalibor Dixon Destanovic şi Cristina Nini.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal